Colectia Denim Fabulous de la ZaZa Studio Design

Fabulous Denim  

Publicat de ZaZaStudioDesign




Am spus deseori ca mi-as fi dorit ca eu sa fi inventat jeansii: sunt cei mai spectaculosi, cei mai practici, cei mai comozi si mai nonsalanti. Au atitudine, modestie, sex-appeal, simplicitate - tot ceea ce sper sa aiba hainele create de mine.


Yves Saint Laurent



Pentru ca s-a purtat si se poarta la sacou, cu tunica, maiou, tricouri cat mai decoltate, cu margele sau fara, pantofi sau conversi, posete dintre cele mai elegante sau rucsac, la gale de Oscar sau in parcul din fata blocului.


Pentru ca va fi vesnic in tendinte fie ca il combini cu un top casual sau cu un sacou cool, va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru o zi lipsita de inspiratie.


Denim Fabulous de la ZaZa Studio Design este o noua colectie 2008, in care vom include si accesorii precum curele, sepci, palarii, brose... si multe altele, mergand pe o line retro-chic cu piese vestimentare accesorizate, folosind exclusiv ca material denimul, intr-o varietate de nuante.

This entry was posted on 11:25 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii

Urmareste Old Fashion Denim